• Business

    Flying Dress Photo: Η ελληνική επιχείρηση με τζίρο 500.000 δολ. στο 4μηνο – Βγάζει φωτογραφίες διακοπών ιδανικές για το instagram

    • NewsRoom

    πηγή: Flying Dress Photo


    Τα τελευταία χρόνια, οι φωτογράφοι της Flying Dress Photo στη Σαντορίνη περνούν τα καλοκαίρια τους τραβώντας την ίδια εικόνα ξανά και ξανά: τουρίστριες ποζάρουν με φόντο τα ασβεστωμένα σπίτια και τους μπλε θόλους φορώντας πολυτελή σατέν φορέματα με τεράστιες ουρές.

    Σύμφωνα με το bloomberg, η μικρή αυτή επιχείρηση πραγματοποιεί κατά μέσο όρο οκτώ φωτογραφήσεις την ημέρα με τα “ιπτάμενα φορέματα”, ενώ η τιμή ξεπερνά τα 550 ευρώ (605 δολάρια) ανά ώρα ανά άτομο, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει κάποιος.

    Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, δηλαδή παρέχοντας στους πελάτες φωτογραφίες διακοπών ιδανικές για αναρτήσεις στο instagram, η Flying Dress Photo μπορεί να εξασφαλίσει πωλήσεις σχεδόν μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε μόλις τέσσερις μήνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

    πηγή: Flying Dress Photo

    Και αυτή είναι μια συντηρητική εκτίμηση: Οι πελάτες επιλέγουν συνήθως και πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταφορά από και προς την τοποθεσία της φωτογράφισης (90 ευρώ), μακιγιάζ και styling μαλλιών (300 ευρώ) και έναν προσωπικό βοηθό που θα εξασφαλίσει το σωστό στήσιμο του φορέματος, η ουρά του οποίου φαίνεται σαν να στροβιλίζεται από τον αέρα (50 ευρώ).

    Τα φορέματα που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, παρέχονται στους πελάτες από την εταιρεία. Ωστόσο αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει περισσότερα από ένα, θα επιβαρυνθεί με επιπλέον 120 ευρώ.

    Για έναν πελάτη που επιθυμεί το πλήρες πακέτο παροχών, η λήψη κοστίζει 1.500 ευρώ συνολικά.

    Στο μεταξύ, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία των πολυτελών ξενοδοχείων.

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, ξενοδοχεία πέντε αστέρων στη Σαντορίνη, όπως οι Katikies, Canaves και Andronis, προτείνουν τις υπηρεσίες του Flying Dress Photo.

    Το ίδιο κάνουν και εταιρείες με πολυτελή κρουαζιερόπλοια όπως οι Celebrity Beyond, Celestyal Crystal, Virgin Voyages και Disney Dream.

    πηγη: Flying Dress Photo

    «Φέτος έχουμε πολλά γκρουπ», λέει η Vera Arachelova, υπεύθυνη κρατήσεων στην Flying Dress Photo.

    Και παρά το υψηλό κόστος, οι καταναλωτές θεωρούν ότι η τιμή που πληρώνουν για τις φωτογραφήσεις έχουν αντίκρισμα, καθώς οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται viral.

    Η Sandra Upton, ιδρύτρια του Upton Consulting Group, λέει ότι η φωτογραφία της, που τραβήχτηκε στην Ελλάδα το 2022, ήταν ένας τρόπος να σηματοδοτήσει μια μνημειώδη στιγμή για την ζωή της. «Ήταν μία χρονιά που είχα πάρει την απόφαση να ξεκινήσω την δική μου εταιρεία συμβούλων», επισήμανε.

    πηγή: Flying Dress Photo

    Διαβάστε ακόμη:

    Σαντορίνη: Εντυπωσιακές παραλίες, απέραντο γαλάζιο και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα

    Potamos Luxury House στη Σαντορίνη

    Μέι Μασκ: Στη Σαντορίνη με Tesla και κότερο η μητέρα του Έλον Μασκ

     



    ΣΧΟΛΙΑ