• Business

    OK! Anytime Markets: Εξαγόρασε τα Happy Markets στη Βόρεια Ελλάδα

    • NewsRoom

    Δέσποινα Ξυνού, CEO της εταιρείας ΟΚ! Anytime Markets


    Στην εξαγορά της εταιρείας KOSMOTHESS CASH & CARRY η οποία δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα και αναπτύσσει τα καταστήματα Happy Markets προχώρησε η OK! Anytime Markets Α.Ε.

    Με αυτή την κίνηση η αλυσίδα OK! Anytime Markets Α.Ε. υλοποιεί ένα μέρος από τα επενδυτικά της σχέδια για την αγορά της Βορείου Ελλάδος. Μέσα στο 2021 έχουν ανοίξει ήδη 3 καταστήματα ΟΚ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως η KOSMOTHESS CASH & CARRY δραστηριοποιείται με τη μέθοδο της Δικαιόχρησης (Franchise) με καταστήματα ευκολίας 80-300τμ.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο κύκλος εργασιών της KOSMOTHESS CASH & CARRY εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια ευρώ χονδρικές πωλήσεις. Η εταιρεία διαθέτει κεντρικές της αποθήκες συνολικής έκτασης 4.200τμ με εγκαταστάσεις σε Ευκαρπία και Μουδανιά Χαλκιδικής. Διαχειρίζεται 110 καταστήματα με την επωνυμία Happy Markets.

    Tη Διεύθυνση της εταιρείας θα αναλάβει ο κύριος Γιώργος Σαρηγιαννίδης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε ρόλους ευθύνης πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

    Συνολικά 115 καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets

    Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου το 2004.

    Σήμερα απαριθμεί 115 καταστήματα ενώ δίκτυο της εταιρίας ανέπτυξε ένα νέο concept καταστημάτων ευκολίας, τα OK! GROCERY που διαθέτουν προϊόντα Supermarket & Deli.

    Διαβάστε επίσης:

    Δ. Ξυνού (ΟΚ! Anytime Markets): «Προτεραιότητα η ανάπτυξη εκτός Αττικής»

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ