ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το διαμαντένιο σύννεφο της Optima Bank και τα μυστικά σε 4 μετοχές, ποιους έκανε πλούσιους ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, οι καλοί φίλοι Παππάς και Χατζηωάννου, σε εγρήγορση Λασκαρίδης – Κομνηνός, ο υφυπουργός… master of disaster και το πιστόλι της famous κυρίας με το ακίνητο στο Ψυχικό
Στη φυλακή παραμένει ο Φρέντι Μπελέρης, αποφυλακίζεται ο Παντελής Κοκαβέσης
Aνακοινώθηκε η απόφαση του εφετείου του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων για την έφεση που είχαν καταθέσει οι Φρέντι Μπελερης και Παντελής Κοκαβέσης.
Το δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει σε ισχύ την απόφαση του Πρωτοδικείου του ειδικού δικαστηρίου για τον Φρεντι Μπελερη δηλαδή τη συνέχιση της προφυλάκισης και την αποφυλάκιση για τον Παντελή Κοκαβεση με την υποχρέωση παρουσίασης στις αρχές.
Για τον Κοκαβέση το δικαστήριο επικαλέστηκε λόγους υγείας. Ωστόσο και ο Μπελέρης βρίσκεται στο νοσοκομείο φυλακών των Τιράνων όπου νοσηλεύεται.
Πηγή: ΕΡΤ
Διαβάστε επίσης:
Παύλος Μαρινάκης: Ας μας πει το ΠΑΣΟΚ ποιο είναι τελικά το πρόγραμμά του
Δημήτρης Μάντζος: Κρυφή ατζέντα φόρων έχει η ΝΔ, όχι το ΠΑΣΟΚ
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Απώλειες με το Brent να πέφτει κάτω από τα 110 δολάρια με φόντο τη διπλωματία σε ΗΠΑ και Ιράν
- WSJ: Αμερικανικές πιέσεις για επιστροφή του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.