ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, προτίθεται να επενδύσει 610 εκατομμύρια δολάρια για την ναυπήγηση δεξαμενοπλοίων LR2 σε ναυπηγείο της Κίνας.
Την παραγγελία για τη ναυπήγηση των ναυπηγείων έδωσε η ναυτιλιακή εταιρεία Dynacom του Γιώργου Προκοπίου.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η Dynacom Tankers Management του Προκοπίου έχει υπογράψει συμφωνία για τη κατασκευή 10 πλοίων και οψιόν για άλλα 4 LR2 στην DSIC Shanhaiguan Shipbuilding Industry Co, η οποία είναι θυγατρική της Dalian Shipbuilding Industry Co (DSIC).
Στο ίδιο ναυπηγείο, η Dynacom ναυπήγησε τα VLCCs Alexandros και Adamantios χωρητικότητας 300.000 dwt το 2022 που είναι εξοπλισμένα με scrubber.
Διαβάστε επίσης:
Μελίνα Τραυλού: Η ελληνική ναυτιλία είναι η υπεροπλία της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίθεση της Ζαχάροβα στη συμμαχία των προθύμων: Μην ξεχάσετε τις χαρτοπετσέτες και τη ζάχαρη
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Λιβάδι Καλαβρύτων
- Ρωσία-ΗΠΑ: Ο Πούτιν λέει σε αξιωματούχους του Κρεμλίνου πως η επίσκεψή του στην Αλάσκα ήταν χρήσιμη και επίκαιρη
- New York Times: Ο Τραμπ λέει «ναι» στην παραχώρηση εδαφών της Ουκρανίας – Τι αντάλλαγμα του δίνει ο Πούτιν
