array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 251.37 εκατ.

Μειώθηκαν οι επισκέπτες όλων των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων στη Δυτική Ελλάδα το 2025 – Πτώση 10.000 στην Αρχαία Ολυμπία

Sports

Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Νίκο Ευαγγελάτο (video)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο ΟΠΑΠ Game Time με τη Χριστίνα Βραχάλη
Comments

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει ακόμα για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας των play off της Super League παίζουν μεταξύ τους αυτή την Κυριακή και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Νίκο Ευαγγελάτο.

1

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ, αναλύει την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Χαρακτηρίζει τον Σέρχιο Αραούχο ως τον πιο επιδραστικό παίκτη της ΑΕΚ και εξηγεί πόσο σημαντική είναι η απουσία του από το παιχνίδι της Κυριακής (21:00).

Μιλάει ακόμα για το άλλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play off, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που διεξάγεται στην Τούμπα (20:00) και σχολιάζει τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιπάλων.

Τέλος, αναφέρεται στους δύο νοκ άουτ ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Σάββατο, 18:45) και Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή, 18:30), που γίνονται στο Wembley και προβλέπει το ζευγάρι του τελικού.

Δείτε το βίντεο:

 

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΑΠ Game Time: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο μικροσκόπιο του Τσάρλυ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο τριάδες για τα ματς του Σαββατοκύριακου
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκλεισμός και πρόστιμο €10.000 από την Euroleague – Πώς αντέδρασε
Eurovision 2026: Ο Akylas έφυγε σήμερα για Βιέννη – Το μήνυμά του
Sports Party* για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Αυτή είναι η πανέμορφη Ζωή Κόντη, κόρη του Κυπελλούχου προπονητή του ΟΦΗ
Σάκκαρη, το πρόσωπο της επιστροφής: Η Αθήνα ξανά στο WTA Tour μετά από 35 χρόνια
Το Αιγαίο είναι η καλύτερη θάλασσα στον κόσμο
Τζιάνι Ινφαντίνο: Το Ιράν θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ στις ΗΠΑ