Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει τα play off της Super League και τη μάχη του «Άνφιλντ»
Με δυνατά παιχνίδια συνεχίζονται τα play off της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Τσάρλυ Πρωτόπαπα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αναλύει τα υπέρ και τα κατά των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.
Μιλάει επίσης για το παιχνίδι των play off της Super League, ΑΕΚ-Άρης στην OPAP Arena και το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Άρσεναλ που θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, στις 18:00 και 18:30 αντίστοιχα.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Οil: Οι πραγματικοί λόγοι για το μεγάλο ράλι της μετοχής – Πού θα φτάσει και πότε
- Φουντώνουν τα σενάρια για κάλπες μετά τη ΔΕΘ – Τα ορόσημα και οι παράμετροι που εξετάζει το Μαξίμου
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Βαρδινογιάννη σε ενέργεια, νερά, απορρίμματα – Τι φέρνει το νέο deal για τη Dioriga Gas
- Amanzoe x Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Οι κύκλοι της ζωής μέσα από το βλέμμα τεσσάρων κορυφαίων Ελληνίδων καλλιτεχνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.