array(0) {
}
        
    
Menu
-0.62%
Τζίρος: 242.52 εκατ.

Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά

Sports

ΟΠΑΠ Game Time: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο μικροσκόπιο του Τσάρλυ

Comments

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει τα play off της Super League και τη μάχη του «Άνφιλντ»

Με δυνατά παιχνίδια συνεχίζονται τα play off της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Τσάρλυ Πρωτόπαπα.

1

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αναλύει τα υπέρ και τα κατά των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Μιλάει επίσης για το παιχνίδι των play off της Super League, ΑΕΚ-Άρης στην OPAP Arena και το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Άρσεναλ που θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, στις 18:00 και 18:30 αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Όλα τα δεδομένα για το mega project της ανακαίνισης του Καραϊσκάκη
Τι κρύβει το σπουδαίο deal του YouTube και της FIFA ενόψει Μουντιάλ 2026
Η Μαριάννα Λάτση στο πάρτυ-έκπληξη της Φουρέιρα στο Κουκάκι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για να συναντήσει τον Μπραντ Πιτ
Ντόρα Μπακογιάννη: Τι δήλωσε για την ομοιότητα Μαρίας Σάκκαρη και Μαρίκας Μητσοτάκη (video)
Adidas τέλος, «πόλεμος» Nike και Puma για την μπάλα του Champions League
Προτάσεις για το Champions League
Formula 1: «Αιμορραγία» έως και 185 εκατ. ευρώ από τις ακυρώσεις σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία
Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
Η ΕΕ αδειάζει τη FIFA και δεν εγγυάται την ασφάλεια των φιλάθλων στο Μουντιάλ 2026