Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει τα play off της Super League και τη μάχη του «Άνφιλντ»
Με δυνατά παιχνίδια συνεχίζονται τα play off της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Τσάρλυ Πρωτόπαπα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αναλύει τα υπέρ και τα κατά των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.
Μιλάει επίσης για το παιχνίδι των play off της Super League, ΑΕΚ-Άρης στην OPAP Arena και το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Άρσεναλ που θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, στις 18:00 και 18:30 αντίστοιχα.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Παπανδρέου: Το «Σχέδιο Ευρώπη» για την κατάργηση της εξάρτησης από τις τρίτες χώρες στα κρίσιμα φάρμακα
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.