Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει τα play off της Super League και τη μάχη του «Άνφιλντ»
Με δυνατά παιχνίδια συνεχίζονται τα play off της Super League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Τσάρλυ Πρωτόπαπα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αναλύει τα υπέρ και τα κατά των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.
Μιλάει επίσης για το παιχνίδι των play off της Super League, ΑΕΚ-Άρης στην OPAP Arena και το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Άρσεναλ που θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ. Και οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, στις 18:00 και 18:30 αντίστοιχα.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απομάκρυνε την πρέσβειρα στις ΗΠΑ – Στο επίκεντρο ερευνών για διαφθορά
- Πόρτο Γερμενό: Οι εικόνες της καταστροφής μετά το πέρασμα της φωτιάς
- Boeing: Πιστοποιήθηκε από την FAA το 737 Max 7 έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ελέγχων
- Πυρκαγιά στη Δυτική Αττική: Βελτιωμένη η εικόνα στη Λούμπα – Παραμένει ενεργή εστία στη Ψάθα, μάχες των Πυροσβεστών πάνω από το ΒΙΠΕ Μεγάρων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.