ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κίνηση στις 1.044 μονάδες και κέρδη 1,86% στο ξεκίνημα μία μέρα μετά το γύρισμα της Wall Street, το οποίο προήλθε από την καθησυχαστική ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας ότι η Credit Suisse πληροί όλα τα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας και πως αν χρειαστεί θα ενισχύσει την τράπεζα με κεφάλαια.
Αυτή την ώρα στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α.) οι επενδυτές επιστρέφουν και στις ελληνικές τράπεζες, τις οποίες «άδειασαν» σε συνθήκες sell off, με καραβιές προς πώληση μετοχών.
Πάνω από 4% τα κέρδη στην Alpha Bank στο 1,177 ευρώ, 3,5% η ΕΤΕ ΕΤΕ 0% 7,87 στα 4,81, 3,5% η άνοδος για την Eurobank στο 1,273 ευρώ και 4,81% τα κέρδη για την Πειραιώς αυτή την ώρα στο Χ.Α. με τις συναλλαγές συνολικά στα 7.35 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκιές στον Πειραιά: Η εντολή Τραμπ, η Cosco, ο πόλεμος των κοντέινερς και η Ευρωπαία Εισαγγελέας
- Το ΕΜΠ ιδρύει το πρώτο μεταπτυχιακό με δίδακτρα στο επιστημονικό πεδίο της Ναυτιλίας
- Fed: Τι περιμένουν να ακούσουν οι επενδυτές από τον Πάουελ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εκδίδει ομόλογο 500 εκατ. με στόχο επενδύσεις, εξαγορές και αποπληρωμή δανεισμού
