ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του ΕΦΕΤ να αποσύρει γλύκισμα με γεύση σοκολάτα και την εμπορική ονομασία «Frutomania σοκολάτα» της ΜΕΒΓΑΛ.
Συγκεκριμένα, Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε σχετικούς ελέγχους, οι οποίοι και έχουν ήδη ξεκινήσει για την άμεση ανάκληση/απόσυρση της συνολικής ποσότητας της παρτίδας που αφορά στο προϊόν «γλύκισμα με γεύση σοκολάτα», με την εμπορική ονομασία «Frutomania σοκολάτα», με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 19/3, σε πολυσυσκευασία των 3×140 γρ. έκαστο, στο οποίο διαπιστώθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων (οσμή, υφή).

Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται από την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ και διατίθεται στη λιανική πώληση.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι σε συνεργασία και με την παραγωγό εταιρεία. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μέρκελ κάνει στην άκρη τον Σόιμπλε και βάζει την Ελλάδα στην ποσοτική χαλάρωση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Σάλλας: Τι βλέπει και συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλογρίτσας: Γιατί δεν προχωρά ο έλεγχος για τη φοροδιαφυγή των 36 εκατ. ευρώ; – Όλο το παρασκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS