ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H ONEX Elefsis Shipyards και η Fincantieri S.P.A. θα υπογράψουν την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 – 15:30 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, συμφωνία συνεργασίας (ΜοU) μεταξύ των Ιταλικών Εταιρειών Fincantieri S.P.A και Leonardo, με Ελληνικές Αμυντικές Επιχειρήσεις.
Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται επίσης και οι Ιταλικές εταιρείες MBDA Italy και Electronica, που μαζί με τις Fincantieri, Leonardo και ONEX αποτελούν τους κύριους πρωταγωνιστές στην κατασκευή των νέων κορβετών του ΠΝ, σε περίπτωση επιλογής της συγκεκριμένης κορβέτας από την Ελληνική Πολιτεία.
Οι συμφωνίες που θα υπογραφούν, επιβεβαιώνουν στην πράξη την υλοποίηση των επιταγών της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανικής Στρατηγικής (ΕΑBΣ) και η συνεργασία μεταξύ των Ιταλικών και Ελληνικών εταιρειών αναμένεται να είναι μακρόπνοη και να εξυπηρετήσει πληθώρα μελλοντικών προγραμμάτων.
Διαβάστε επίσης:
ΟΛΘ: Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε σήμερα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αύξηση καταθέσεων κατά 3,14 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο – Στο 2,4% επιβραδύνθηκε η πιστωτική επέκταση
- Μητσοτάκης από Κιλκίς: «Η φροντίδα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας καθίσταται πρώτη προτεραιότητα πολιτικής»
- Sinokor: Πώς ο παγκόσμιος ναυτιλιακός κολοσσός καθορίζει την αγορά πετρελαίου – Τα «αλαζονικά» μηνύματα και η εκτόξευση των τιμών
- Jefferies: Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρωζώνης με έκρηξη 25% στις επιχειρηματικές καταθέσεις – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.