ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον MSCI Standard Greece μπαίνει η Motor Oil, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η MSCI σχετικά με την αναθεώρηση των δεικτών της.
Αντίθετα, εκτός του δείκτη παραμένει η Τράπεζα Πειραιώς.
Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται πως η Morgan Stanley δεν έβλεπε κάποια αύξηση του αριθμού των ελληνικών μετοχών στους δείκτες MSCI, ενώ η Société Générale έβλεπε ως πιο πιθανή την προσθήκη της Motor Oil και λιγότερο πιθανή αυτή της Τράπεζας Πειραιώς και της HELLENiQ ENERGY Holdings.
Η Motor Oil γίνεται πλέον η 10η μετοχή του δείκτη MSCI Standard Greece, καθώς σε αυτόν συμμετείχαν ήδη οι ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Jumbo, ΔΕΗ, και Τέρνα Ενεργειακή.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Πτώση στην Ευρώπη και πάλι στο «συν» ο γενικός δείκτης με την ΜΟΗ οδηγό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.