ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Safe Bulkers γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με τους όρους του κοινού ομολογιακού δανείου της εταιρείας, η ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του ΚΟΔ για τη δεύτερη περίοδο εκτοκισμού, ήτοι από 11.8.2022 έως 13.2.2023, είναι η Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.
Από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου οι ομολογίες θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του δεύτερου τοκομεριδίου.
Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για τη δεύτερη περίοδο εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των 1.524.166,67 ευρώ ήτοι ποσό 15,2416 ευρώ ανά ομολογία.
Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2022.
Διαβάστε επίσης:
Μινωικές Γραμμές: Αλλαγές δρομολογίων λόγω της απεργίας της ΠΝΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι ατάκες του για τις γυναίκες και ο μύθος πίσω από τα λόγια
- Πρώην μέλος του Παναθηναϊκού, τον απέλυσε ο Μαρινάκης και αναλαμβάνει αποστολή… βουνό!
- Αποθήκευση άνθρακα: Προχωρά η επένδυση στον Πρίνο εν αναμονή εγκρίσεων και θεσμικού πλαισίο
- Τι τρέχει με τον Δένδια, η Κοβέσι, ο Πιέρ και ο Χρυσοχοΐδης, ποιοι ψάχνουν 500.000 «χαρτιά» της ΑΕΜ, γιατί τρίβουν τα χέρια τους Κοπελούζος, Ξιφαράς, Λιβανός, τι συμβαίνει πραγματικά με την Qualco, η αλήθεια για τον Πρίτσα και ο δωσίλογος δημοσιογράφος (Nο1)
