• Architecture & Design

    Ο Seal σχεδιάζει τη νέα Leica

    Ο Seal σχεδιάζει τη νέα Leica


    Η Leica παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση Leica Q2 Dawn σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Seal.

    Η συνεργασία δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ των στίχων του Seal και της ανθρώπινης σύνδεσης με την τέχνη της φωτογραφίας.

    Εμπνευσμένη από τον ιαπωνικό όρο «komorebi», ο οποίος περιγράφει την αλληλεπίδραση του φωτός που διαρρέει έναν θόλο δέντρου, οι εξωτερικοί χώροι της κάμερας καλύπτονται με ειδική πλέξη που αποτελείται από μαύρο πολυεστερικό νήμα και χρυσό χαρτί washi με την υπογραφή των ειδικών σε υφάσματα κιμονό του Hosoo.

    Έτσι, διασφαλίζεται πως κάθε μία από τις 500 αριθμημένες συλλεκτικές κάμερες είναι μοναδική στο είδος της.

    Οι συνοδευτικοί ιμάντες από σχοινί είναι διακοσμημένοι με τους χειρόγραφους στίχους, «you made the light on the dark side of me» από το δημοφιλές κομμάτι του Seal «Kiss from a Rose» και μαζί, δίδεται ένα κασκόλ περιορισμένης έκδοσης της Rag & Bone, σχεδιασμένο από την καλλιτέχνιδα πολυμέσων Annina Roescheisen με παρόμοια μοτίβα.

    Άλλες αισθητικές πινελιές περιλαμβάνουν τα μαύρα λογότυπα Leica, η χαραγμένη υπογραφή του Seal και η ορατή αρίθμηση της έκδοσης πάνω στο εκάστοτε σώμα. Οι τεχνικές λεπτομέρειες της Q2 περιλαμβάνουν αισθητήρα πλήρους μεγέθους 47,3 megapixel και γρήγορο Leica Summilux 28 f/1,7 ASPH. φακό.

    Η συλλεκτική Leica Q2 «Dawn» της Seal είναι τώρα διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Leica για $5.995 USD.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ