ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μεγάλη κόντρα οδηγείται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία Ration Holding LTD, συμφερόντων της κόρης του Μάριου Ηλιόπουλου, Δέσποινας, με την πλευρά της MIG.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία της Δέσποινας Ηλιοπούλου, εγγονής του αείμνηστου ιδρυτή της Seajets Τάκη Ηλιόπουλου, έχει θέσει σειρά ερωτημάτων προς τη διοίκηση της MIG που αφορούν διάφορα διοικητικά και οικονομικά ζητήματα της εισηγμένης.
Εάν δεν απαντηθούν τα ερωτήματα που θέτει με επιστολή της η πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου, νομικοί κύκλοι της Ακτής Μιαούλη θεωρούν βέβαιο ότι θα ζητηθεί αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που έχει συγκληθεί την προσεχή εβδομάδα.
Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το mononews.gr να επικοινωνήσει με τον Μάριο Ηλιόπουλο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, δεδομένου ότι ο επιχειρηματίας από χθες το απόγευμα βρίσκεται συνεχώς σε συσκέψεις με το νομικό επιτελείο του και τους στενούς συνεργάτες του.
Διαβάστε επίσης
MIG: Τι σηματοδοτεί η εξαγορά του 5,48% των μετοχών απο την κόρη του Μάριου Ηλιόπουλου της SeaJets
MIG: Στενή συγγενής του Μάριου Ηλιόπουλου απέκτησε το 5,48% της εταιρείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμφίπολη: Υλοποίηση υποδομών εξυπηρέτησης επισκεπτών και διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου στον Τύμβο Καστά
- ΒofA για ΧΑ: Τι αλλάζει για την ελληνική αγορά η πρόταση της Euronext
- ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα ύψους 33.000 ευρώ μόνο από τους ελέγχους Ιουλίου για την εφαρμογή των κανόνων ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.
- ΗΠΑ: Το πρόγραμμα των συναντήσεων Τραμπ – Ζελένσκι και Ευρωπαίων Ηγετών
