ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους, η επίθεση στον τραπεζίτη, το deal Paulson – Περιστέρη, η σκακιέρα του Μεγάλου, το short στην Qualco, το τρελό ρεκόρ της Αγγελικούση, ο εφοπλιστής που βγάζει 400.000 την ημέρα και το super ενοίκιο της Louis Vuitton
Στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) μεταβαίνει εκτάκτως αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, με φόντο την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής.
Παράλληλα, ότι ο κ. Τσίπρας αναμένεται να γίνει δεκτός σήμερα στις έξι το απόγευμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία αναμένεται να θέσει το θέμα των παρακολουθήσεων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργός Άμυνας Βρετανίας από Κύπρο: «Η φιλία μας παραμένει ισχυρή απέναντι στις ιρανικές απειλές»
- BofA: Κορυφαία αγορά η Ελλάδα με τις τράπεζες και τη ΔΕΗ στο επίκεντρο
- Συναγερμός στην Κύπρο: Ηχησαν ξανά σειρήνες στο Ακρωτήρι
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του Εφετείου για ελαφρυντικά και ποινές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.