array(0) {
}
        
    
Menu
1.1%
Τζίρος: 180.67 εκατ.

Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους

First Top Stories

Αποκλειστικά στο mononews: Ο Κωστόπουλος είπε HELLO στην Λυμπέρη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαμογελά δίπλα στον φίλο του, φωτογράφο Άκη Μπαρμπουζάνη
Comments

Για τους παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ, το φετινό πάρτι του περιοδικού HELLO για τα έντεκα χρόνια κυκλοφορίας του θα μνημονεύεται περισσότερο από όλα τα άλλα.

Η εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου σε event του πάλαι ποτέ αντίπαλου ζεύγους στην εκδοτική αρένα, άφησε άφωνο πολύ κόσμο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στο ασφυκτικά γεμάτο Zonar’s.

Με άψογο dress code-όπως το συνηθίζει άλλωστε-για την περίσταση δηλαδή κουστούμι και γραβάτα, ο Κωστόπουλος αφίχθη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στο πάρτι του περιοδικού HELLO, προκαλώντας έκπληξη και βλέμματα απορίας σε δεκάδες παριστάμενους. Ασπάστηκε την κ. Έλενα Λυμπέρη με την οποία είχε και μια εγκάρδια συνομιλία με δεκάδες βλέμματα στραμμένα πάνω τους την δεδομένη στιγμή.

Η παρουσία του εκεί-παρά την απουσία του κ. Αντώνη Λυμπέρη ο οποίος δεν έδωσε το παρόν-σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού ήταν γνωστή σε όλους η αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο ζεύγη, την εποχή της παντοδυναμίας τους.

HELLO Κωστόπουλος Μπαρμπουζάνης
Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαμογελά δίπλα στον φίλο του, φωτογράφο Άκη Μπαρμπουζάνη

Τότε που δεν αντάλλαζαν ούτε βλέμμα, αν συναντιόντουσαν σε κάποιο glam κοινωνικό κάλεσμα, λειτουργώντας σαν δυο κόσμοι που δεν επρόκειτο να συναντηθούν ποτέ.

Ακόμη θυμούνται όλοι την εκδοτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΟΚ και το HELLO, τις κόντρες για τα αποκλειστικά θέματα και τις εκατέρωθεν μπηχτές που έριχναν σε γνωστούς και φίλους τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Η εκδοτική κατάρρευση και των δύο ομίλων με διαφορά μηνών, φέρεται ότι άλλαξε σταδιακά τις συμπεριφορές ανάμεσα στα δύο ζευγάρια τότε, αφού σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι χωρισμένος με την Τζένη Μπαλατσινού.

Απόδειξη γι’ αυτό, είναι ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο HELLO, κάτι που σε άλλες εποχές θα ήταν απλά αδιανόητο.

Ο Κωστόπουλος κάθισε για αρκετή ώρα στο πάρτι, μίλησε με πολλούς φίλους του, επώνυμους και μη και έδειξε αν μη τι άλλο, ότι απόλαυσε την βραδιά και την πρόσκληση της κ. Λυμπέρη.

Απόδειξη γι’ αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ που ανέβασε στο Instagram και στην προσωπική του σελίδα, όπου χαμογελάει πλατιά δίπλα στον φίλο του Άκη Μπαρμπουζάνη.

Αναμφίβολα it was a night to remember…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημοσκόπηση MRB: 13 μονάδες μπροστά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «εμφύλιος» που κήρυξε ο Ν. Φίλης αρχίζει να παίρνει διαστάσεις – Στην αντεπίθεση οι ΑΝΕΛ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Αμύθητα πόσα! Δείτε τι «μισθό» παίρνουν οι celebrities του «Survivor», την εβδομάδα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές    
Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Τριμερής υπουργών Ενέργειας Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας και Σερβίας: Κλειδί η Σερβία για τον Κάθετο Διάδρομο
Louis Vuitton Mythica: Η νέα συλλογή υψηλής κοσμηματοποιός διηγείται το μυθικό ταξίδι μιας σύγχρονης ηρωίδας
Λάμπρος Παπακωνσταντίνου: Όλο το σχέδιο του για τα Αττικά Πολυκαταστήματα
AMD: Έσοδα 10,25 δισ. δολάρια στο πρώτο τρίμηνο – Ισχυρές προβλέψεις για το δεύτερο
Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Διόρισε διευθυντή τον Christopher J. Wiernicki, πρώην επικεφαλής του ABS
Δήμος Θεσσαλονίκης: Σύσκεψη φορέων για το ενδεχόμενο κλείσιμο της βάσης της Ryanair