ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοιξε ξανά η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ “MyΘέρμανση” για την υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 13 Ιανουαρίου του 2023.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είχε εκπνεύσει στις 9 Δεκεμβρίου και είχαν υποβάλλει αίτηση 1,146 εκατ. πολίτες.
Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή για το φετινό επίδομα θέρμανσης.
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, όσοι πολίτες δεν έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι την 9η Δεκεμβρίου 2022, μπορούν να την υποβάλουν από την 20ή Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και την 13η Ιανουαρίου 2023.
Η τροποποίηση γίνεται λόγω της ανάγκης χορήγησης επιδόματος σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταναλωτών πετρελαίου θέρμανσης εσωτερικής καύσης (DIESEL), φωτιστικού πετρελαίου (μπλε κηροζίνης), φυσικού αερίου, υγραερίου, καυσόξυλων, βιομάζας (πέλετ) και θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν προς ΗΠΑ: Να αξιοποιήσουν περαιτέρω την επιρροή τους στο Ισραήλ, για να σταματήσει τις βλαβερές πολιτικές του
- Επαναπατρισμός αρχαιοτήτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες – Εντυπωσιακά αντικείμενα
- Meta: Το Muse στην κορυφή των εφαρμογών – Άλμα έως 11% για τη μετοχή
- Μητσοτάκης σε Nvidia και Sequoia Capital: Στο επίκεντρο οι ψηφιακές επενδύσεις και η τεχνητή νοημοσύνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.