ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι έλεγε ο Μπόμπολας για τον Βαρδή, το ράλι σε Alpha και ΠΛΑΘ, γιατί ο Ιβάν βιάζεται να πουλήσει στον Ρέστη, ο άγνωστος εφοπλιστής Ψαρογιώργος και ο Νίκος Πατέρας και ποιοι πλήρωσαν 2.500 για ένα gala στη Νέα Υόρκη
Σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μετέβη στο Βόλο, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας , όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο και τα στελέχη στο Λιμεναρχείο της πόλης.

Ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, στην ενημέρωση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε:
“Όπως ενημέρωσα, μέσα από διαβούλευση, προχωράμε στη διαδικασία της αξιοποίησης του λιμένα του Βόλου. Αναμένεται η κατάθεση των προσφορών εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του 67% των μετοχών του λιμένα για τα επόμενα 40 χρόνια έως τις 20 Ιανουαρίου.
Το λιμάνι του Βόλου έχει στρατηγική σημασία και λόγω της θέσης του και λόγω της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, με τεράστιες δυνατότητες εμπορικής και ακτοπλοϊκής ανάπτυξης.
Από την αξιοποίηση θα ενισχυθεί η τοπική κοινωνία, μέσα από τις επενδύσεις και την απασχόληση. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα”.
Διαβάστε επίσης:
Θάνος Λιάγκος: “Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετεξελίσσεται σε λιμάνι διεθνούς σημασίας”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για Eurobank: Η Eurolife αυξάνει τις αποδόσεις για την Eurobank – Νέα υψηλότερη τιμή στόχος
- Sunlight: Επένδυση 21 εκατ. ευρώ για υπερσύγχρονο κέντρο Logistics στην Ξάνθη
- Προσωπικός Αριθμός: Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία έκδοσης – Πώς εκδίδεται, ποιες οι συνέπειες μη απόδοσης
- «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση αιτήσεων έως τις 18 Νοεμβρίου