ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου σε όλη σχεδόν την χώρα. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Θεσσαλία, στη Μακεδονία, στη Θράκη, και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Στη συνέχεια και έως αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και δευτερευόντως στο υπόλοιπο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στη Μακεδονία και στη Θράκη. Τέλος, από τις πρώτες βράδυνες ώρες και έως το πέρας της ημέρας, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν μόνο στη Θράκη, στο ανατολικό Αιγαίο και στην Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην νότια και ανατολική Πελοπόννησο αργά το βράδυ θα είναι ισχυρά, και υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση της τάξης των 3 έως 5 βαθμών. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 4 έως 15, στο Ιόνιο από 10 έως 14, στο Αιγαίο από 9 έως 14, και στην Κρήτη από 9 έως 16.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικές διευθύνσεις ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται διαλείπουσες βροχές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται διαλείπουσες βροχές έως και τις πρωινές ώρες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, μετά όμως το μεσημέρι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.
Δείτε περισσότερα στο meteo.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι εντολές του ΔΝΤ στις ελληνικές τράπεζες: Δώστε δάνεια χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Κεχριμπάρης: Αν θέλουμε προκοπή πρέπει να δουλέψουμε. Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας τέλος!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.