ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Τα αιολικά πάρκα είναι υπό διωγμόν”, είπε ο Γιώργος Περιστέρης, πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, μιλώντας στο συνέδριο CEO Initiative, αναφερόμενος στα εμπόδια που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη των πράσινων έργων στην Ελλάδα.
Σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει η Πολιτεία, είπε ότι κάποια αναγκαία μέτρα έχουν ληφθεί “αλλά δεν είναι και τα ικανά. Τα υπεράκτια αιολικά πάρκα που έχουν τεράστια προστιθέμενη αξία για την οικονομία, αν και από το 2010 πρώτη φορά εκφράστηκε επενδυτικό ενδιαφέρον, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κανένα. Και εκτίμησή μου είναι ότι δε θα δούμε κανένα πριν το 2030″σημείωσε.
“Όλοι θέλουμε την πράσινη ενέργεια, αλλά υπάρχει και ένα αλλά, που μας σταματάει”, είπε και εξήγησε πώς η τοπική αυτοδιοίκηση σταματάει έργα και πώς δεν έχει γίνει η κατάλληλη ενημέρωση, ώστε να καταλάβουν όλοι τα σημαντικά πλεονεκτήματα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.