ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση τυχών παραπτωμάτων από δικηγόρους που έχουν χειριστεί την υπόθεση της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό, προχωρά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.
Αφορμή στάθηκε η «διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας, αλλά και τις δηλώσεις που εμφιλοχώρησαν στην υπόθεση».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣΑ:
Με αφορμή τη διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας, αλλά και τις δηλώσεις που εμφιλοχώρησαν στην υπόθεση της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Ζήσης Κωνσταντίνου, μετά από σχετικό αίτημα του Προέδρου του ΔΣΑ, κ. Δημήτρη Βερβεσού, διέταξε αυτεπάγγελτα τη διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων από δικηγόρους που έχουν χειριστεί τη συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι σήμερα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Έτοιμες σύντομα οι εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία μετά τον πόλεμο
- Ουέντα (Bank of Japan) στο Jackson Hole: Γυναίκες και ξένοι εργαζόμενοι το κλειδί για την αντιμετώπιση της έλλειψης εργατικού δυναμικού
- Χέγκσεθ: Απομάκρυνε τον επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μετά την αξιολόγηση της επίθεσης στο Ιράν
- Λαγκάρντ: Η αγορά εργασίας στην Ευρώπη αντέχει τα μεγάλα σοκ
