ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ 0,27% 3,74 -0,75% ανακοινώνει ότι, το απόγευμα της Τετάρτης 19.10.2022, ολοκληρώθηκε ομαλά, η πληρωμή της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης, για το έτος 2022 προς τους δικαιούχους αγρότες πελάτες της.
Τα χρήματα είναι ήδη διαθέσιμα στους λογαριασμούς των αγροτών πελατών της, οι οποίοι μπορούν να κάνουν άμεσα αναλήψεις από τα 1.828 ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, σε όλη την Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αlpha Bank: Aγόρασε 2,87 εκατ. μετοχές αξίας 9,323 εκατ. ευρώ
- Επισκέψεις VIP και στο Σούνιο – Επέκταση του προγράμματος
- ΗΠΑ: Συνεχίζουν κανονικά τα πλήγματα κατά του Ιράν – Η παύση ισχύει μόνο για τις ενεργειακές εγκαταστάσεις
- Αυστραλία και ΕΕ υπέγραψαν πελώρια συμφωνία για το εμπόριο – Συνεργασία και σε άμυνα, ορυκτά, επενδύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.