ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Εργαστήριο Ποσοτικής Ανάλυσης στη Ναυτιλία ανοίγει τις πόρτες του στο Ε.Β.Ε.Πειραιά.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ποσοτικής Ανάλυσης στη Ναυτιλία – ΕΠΑΝ, του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλούν τους παράγοντες της ναυτιλίας τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00 με 15.00, να επισκεφθούν τις νέες εγκαταστάσεις και το νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό του Εργαστηρίου, που στεγάζεται στο κτίριο του ΕΒΕΠ, Λουδοβίκου 1 στον 5ο όροφο.
Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις δράσεις του Εργαστηρίου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις χρήσεις και τις δυνατότητες του νέου εξοπλισμού προσομοίωσης χειρισμού και λειτουργιών διαφόρων ειδών εξοπλισμού διαχείρισης φορτίων (γερανογέφυρα φορτοεκφόρτωσης πλοίου, γερανογέφυρα στοιβασίας, ΟΣΜΕ, περονοφόρο ανυψωτικό) λειτουργίες RoRo, αυτοματοποιημένες λειτουργίες, σύστημα drone τετρακόπτερο, τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο, αυτόνομο σκάφος.
Το φυλλάδιο του Εργαστηρίου βρίσκεται στο ακόλουθο link.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Η έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας
- WSJ: Στο τραπέζι αποστολή 3.000 Αμερικανών στρατιωτών στη Μέση Ανατολή – Εξετάζονται σενάρια για το Ιράν
- Κύπρος: Τουρκικά F-16 πάνω από Λευκωσία, «απαντούν» με ασκήσεις τα ελληνικά από Πάφο – Σε συναγερμό ο εναέριος χώρος (Βίντεο)
- CNN: Το Ιράν επιβεβαιώνει τις επαφές με τις ΗΠΑ -Στόχος μια ευρύτερη λύση, όχι μόνο κατάπαυση πυρός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.