ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 19.00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ένας πρόσφυγας από το Κέντρο Κράτησης της Μόριας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόσφυγας βρέθηκε νεκρός στη σκηνή από συγκατοίκους του, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τον γιατρό του κέντρου κράτησης. Τα αιτία του θανάτου δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι ο πρόσφυγας πέθανε από αναθυμιάσεις θερμάστρας, ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί από το κρύο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θ. Λιακουνάκος: Νέα ποινική δίωξη στον επιχειρηματία για τα εξοπλιστικά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ. Στασινόπουλος: Ο μεγαλύτερος βιομήχανος της χώρας προειδοποιεί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα από Γαβρόγλου: Προτείνει «λουκέτο» στα ΤΕΙ χωρίς ζήτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citigroup: Εξετάζει mega deal στον τραπεζικό κλάδο – Στροφή σε εξαγορές μετά τον μετασχηματισμό
- VW: Στροφή στην αμυντική βιομηχανία με Iron Dome – Στο τραπέζι η διάσωση 2.300 θέσεων εργασίας
- ΗΠΑ: Περισσότεροι από 300 Αμερικανοί στρατιωτικοί έχουν τραυματιστεί από την έναρξη του πολέμου κατά του Ιράν
- Αυστρία: Απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 14 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.