ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H λίστα mononews100, το νέο ράλι των 3 και το παλτό, τι λένε οι πονηροί για την ΓΕΚ, οι top επαφές Στάσση και Εξάρχου, τι συμβαίνει πάλι στις Σπέτσες με Κούστα και Φραγγιά, ο χαμός με την Όλγα και το shopping therapy του Μυλωνάκη
Η εταιρεία IDEAL HOLDINGS A.E. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9,10,14 και 21 του Ν.3556/2007, ότι συνεπεία της έκδοσης 5.864.662 νέων κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Εταιρείας στις 26.09.2022, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά σε είδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της από 01.07.2022 υποβολής Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης της Εταιρείας προς τους μετόχους της εταιρείας «BYTE COMPUTER A.B.E.E.» και κατόπιν της ανακοίνωσης της Εταιρείας αναφορικά με το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου και τον συνολικό αριθμό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου, η Εταιρεία έλαβε τις ακόλουθες γνωστοποιήσεις:
Οι κ.κ. Βασίλειος Κάτσος και Ελένη Κάτσου ως τελικοί από κοινού μέτοχοι της εταιρείας VNK CAPITAL LTD και η εταιρεία VNK CAPITAL LTD ως ελέγχουσα εταιρεία και κάτοχος του συνόλου των μετοχών της εταιρείας VNK FUND AIFLNP V.C.I.C , η οποία με τη σειρά της αποτελεί τον άμεσο κάτοχο μετοχών της Εταιρείας, γνωστοποίησαν στην Εταιρεία στις 28.09.2022 και 27.09.2022 αντίστοιχα, για λογαριασμό των ιδίων και της εταιρείας VNK FUND AIFLNP V.C.I.C, ότι συνεπεία της ανωτέρω εταιρικής πράξης το ποσοστό τους επί του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, κατήλθε κάτω του 5%.
Ο κος Στυλιανός Βυτόγιαννης γνωστοποίησε στην Εταιρεία στις 28.09.2022, ότι συνεπεία της ανωτέρω εταιρικής πράξης το ποσοστό του επί του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, κατήλθε από το 27,50% στο 23,18%.
Η Truad Verwaltungs AG με την ιδιότητα της ως διαχειρίστρια αλλοδαπού διακριτικού εμπιστεύματος (private discretionary trust) που ελέγχει την Thrush Investment Holdings Ltd, γνωστοποίησε στην Εταιρεία στις 28.09.2022, ότι συνεπεία της ανωτέρω εταιρικής πράξης η συμμετοχή της Thrush Investment Holdings Ltd στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, μειώθηκε από 16,94% σε 14,28%.
Διαβάστε επίσης:
Eurobank Equities: Αυξάνει στα 25,6 ευρώ την τιμή στόχο για τη Mytilineos
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένταση στη Βουλή για την τραγωδία στην Χίο – «Πρέπει να δώσουμε μάχη με τους δολοφόνους διακινητές», είπε ο Πλεύρης
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου το ομολογιακό δάνειο €250 εκ.
- Ευρωζώνη: Επιβράδυνση της ανάπτυξης για 2ο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο
- Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.