ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Tikun Olam Ελλάδος διευρύνει την πρόσβαση των ασθενών σε νέα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης
Έγκριση για μονάδες καλλιέργειας, επεξεργασίας, μεταποίησης και παραγωγής τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης, κατόπιν απόκτησης από τον ΕΟΦ της άδειας δυνατότητας παραγωγής και της αντίστοιχης ειδικής έγκρισης κυκλοφορίας, έλαβαν οι εταιρείες Orenda Lab Mike και Hellenic Pharmaceuticals Corporation.
Σύμφωνα με την κοινή απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια, και οι δυο εταιρείες έλαβαν ενιαία έγκριση εγκατάστασης, διάρκειας 5 ετών, η Orenda Lab Mike για ενιαία έκταση 201, 250 στρεμμάτων, που βρίσκεται στη θέση στον Δήμο Χαλκηδόνoς, στη Θεσσαλονίκη και η Hellenic Pharmaceuticals Corporation για ενιαία έκταση 101,751 στρεμμάτων, στο Κιλκίς.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί κατά την έναρξη της ΔΕΘ
- Συνελήφθη 17χρονος για την αρπαγή βρέφους στα Καμίνια – «Δεν χώνευα τους γύφτους, ήθελα να δείξω πόσο άχρηστοι είναι»
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Thrace Polyfilms A.B.E.E. στην Ξάνθη
- Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα: Όταν αεροσκάφη εισέρχονται χωρίς σχέδιο πτήσης στo FIR Αθηνών θα κάνουμε διαδικασία αναγνώρισης
