ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ένα κείμενο γεμάτο ειρωνεία ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει την ανάληψη της τύχης του ΔΟΛ από τον Βασίλη Μουλόπουλο.
Στην δημοσίευσή του στο Facebook o Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτηρίζει τον Β. Μουλόπουλο ως «δαιμόνιο επιχειρηματία», που θα φέρει την «επιτυχία» της Αυγής των «χιλίων φύλλων» στις εφημερίδες του ΔΟΛ, ώστε η κυκλοφορία τους να «μην πέσει κάτω από τα χίλια φύλλα»
Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:
«Ο Βασίλης Μουλόπουλος είναι το αρχέτυπο του δαιμόνιου επιχειρηματία. Διορίστηκε βουλευτής Επικρατείας χωρίς να ιδρώσει ούτε για μία ψήφο. Ανέλαβε την εφημερίδα ενός κόμματος του 4% που πουλούσε χίλια φύλλα και, μολονότι το κόμμα του 4% σκαρφάλωσε στο 36% και πήρε την εξουσία, εκείνος κατάφερε ώστε να μην πέσει η κυκλοφορία της εφημερίδας κάτω από τα χίλια φύλλα. Τώρα καλείται να εφαρμόσει τη συνταγή της επιτυχίας και στον ΔΟΛ. Μολονότι το κόμμα του 36% θα επιστρέψει οσονούπω στο 4%, εκείνος θα καταφέρει και πάλι να κρατήσει την κυκλοφορία των εφημερίδων του ΔΟΛ σταθερή: χίλια φύλλα. Κατέχει το Know How ο άνθρωπος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι τραπεζίτες ήταν ξεκάθαροι στον Ιβάν Σαββίδη: Εμείς κούρεμα 80% στα δάνεια του ΔΟΛ δεν κάνουμε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας σε Μητσοτάκη – Γεννηματά: “Έχω δεχθεί bulling από τον ΔΟΛ!” (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΟΛ: Οι εργαζόμενοι απαντούν: “Μην κλείσουν οι εφημερίδες μας”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Βορίδης δεν μπορεί να εμφανίζεται ως θεματοφύλακας της νομιμότητας
- Θεοδωρικάκος: Νέο αναπτυξιακό καθεστώς για ΜμΕ και Τεχνητή Νοημοσύνη ύψους 150 εκατ. ευρώ
- ΕΑΕΕ: Αυξάνεται η ασφαλιστική κάλυψη της χώρας επί των συμβολαίων με κάλυψη κτιρίου σε 16,8%
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Ρήγας