ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τρίτη κατά σειρά αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων «ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα πολύμηνου σχεδιασμού των τοπικών φορέων να επενδύσουν στην έγκαιρη προβολή των δύο νησιών, ούτως ώστε να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες» τονίζουν με ανακοίνωση τους ο Δήμος Σίφνου και Σερίφου και οι επαγγελματίες του Δήμου Σερίφου και Σίφνου.
Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η μοναδική επιστολή που στέλνουν τα δύο νησιά Σίφνος και Σέριφος, θίγοντας το θέμα, αλλά προ καιρού, είχαν πράξει το ίδιο ξανά ο Δήμος Σερίφου με επιστολή του υπ. Αριθμ. 2491/3-08-2022, κι ο Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων Επισιτισμού Σίφνου, με την υπ. Αριθμ. 4/6-08-2022 επιστολή.
Δείτε την επιστολή:


Διαβάστε επίσης:
ΕΕ: Επανεξετάζει το νομοθετικό πλαίσιο για τους liners – Φρένο στις υπέρογκες αυξήσεις
Έλληνες εφοπλιστές: Θερμό καλοκαίρι με επενδύσεις άνω των 2 δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Beta Securities για τράπεζες: Γιατί ξεχωρίζουν Eurobank, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
- Γεωργιάδης: Η αποχώρηση του Τσίπρα από την πολιτική αποδείχθηκε fake news
- Καββαδάς: «Στρατηγική στήριξης της αλιείας με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τον εκσυγχρονισμό»
- Καραβίας (Eurobank): «Το δημογραφικό είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας» – Οι 6 νέες δράσεις στον Έβρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.