ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νησί των ανέμων περνάει το καλοκαίρι της η Μαρίνα Πατούλη, καθώς διατηρεί εκεί τη δική της μπουτίκ με ρούχα και αξεσουάρ
Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, καθώς μοιράζεται διάφορα αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Αυτή τη τη φορά, η ίδια πόζαρε στο μαγαζί της με φορέματα που λαμπυρίζουν και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα!
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
GNTM: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πέμπτου κύκλου – Τα πρώτα λόγια των κριτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.