• LIFE&STYLE

    Οι μώλωπες της Angelina Jolie μετά τα χτυπήματα του Brad Pitt κατά τη διάρκεια πτήσης τρόμου – Δείτε τις φωτογραφίες του FBI

    • NewsRoom


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι φωτογραφίες από με τα τραύματα της Angelina Jolie που φέρεται να υπέστη σε καυγά με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Σεπτέμβριο του 2016 σε ιδιωτικό τζετ.

    Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε τις αυτές φωτογραφίες, όπου φαίνονται οι μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της σε έρευνα του FBI για το περιστατικό που οδήγησε και στο τέλος του γάμου τους.

    Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ, που έπινε, της ούρλιαξε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής από τη Νίκαια της Γαλλίας στις ΗΠΑ.

    Υποστήριξε ότι ο Μπραντ Πιτ «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Γ…ας αυτή την οικογένεια». Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα έκλαιγαν και ρωτούσαν: ΄Είσαι καλά μαμά;’» ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

    One of the photos appeared to show an injury on Jolie’s hand. FBI Doc

    Ο Πιτ φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή», αναφέρει η έκθεση των ομοσπονδιακών αρχών.

    Σύμφωνα με την Τζολί, αυτό το σχόλιο έκανε ένα από τα παιδιά τους (φέρεται να είναι ο Μάντοξ) να ανταπαντήσει: «Δεν είναι αυτή, εσύ είσαι, εσύ αλήτη», κάτι που όπως είπε ότι εξόργισε τον Πιτ. Η ηθοποιός στη συνέχεια υποστήριξε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα, με τον Πιτ να προσπαθεί να ξεφύγει, οπισθοχωρώντας με δύναμη και σπρώχνοντάς τη σε καρέκλες πίσω τους.

    Από τη συμπλοκή η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της.

    Another photo from the documents appear to show an elbow injury allegedly from Pitt. FBI Doc

    Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ, καθώς και χειρόγραφες επιστολές που παρείχε η Τζολί, και φέρεται να έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά της, και περιέχουν περιγραφές του περιστατικού. Οι χειρόγραφες σελίδες είναι ως επί το πλείστον λογοκριμένες.

    Η Τζολί είπε επίσης ότι ο Πιτ συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, χύνοντας αργότερα μπίρα πάνω της.

    Αφού έφτασαν στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός είπε ότι το ζευγάρι πιάστηκε εκ νέου στα χέρια, με τον Πιτ να εμποδίζει εκείνη και τα παιδιά να απομακρυνθούν για 20 λεπτά.

    Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η Τζολί είπε ότι υπέστη ένα ακόμα τραύμα στο αριστερό της χέρι. Μια φωτογραφία του τραύματος περιλαμβάνεται στην αναφορά. Η Τζολί παραδέχεται ότι μια γρατσουνιά στον Πιτ θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εκείνη.

    Ο Πιτ δεν συνελήφθη ούτε κατηγορήθηκε σε σχέση με το περιστατικό αφού το FBI ολοκλήρωσε την έρευνα τον Νοέμβριο του 2016.

    Σύμφωνα με την έκθεση, αφού εξέτασε μια δήλωση πιθανής αιτίας που σχετίζεται με το περιστατικό, ένας εκπρόσωπος από το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ «συζήτησε τα πλεονεκτήματα αυτής της έρευνας με τον πράκτορα της υπόθεσης [FBI]».

    «Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι η ποινική δίωξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα επιδιωχθεί λόγω πολλών παραγόντων», ανέφερε η έκθεση.

    Διαβάστε επίσης

    Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί



    ΣΧΟΛΙΑ