ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΟΛΠ Α.Ε. και ο Σύνδεσμος Εποπτών – Αρχιεργατών υπέγραψαν, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τριετούς διάρκειας, σε συνέχεια και των απαραίτητων διαπραγματευτικών διαδικασιών. Την ανωτέρω σύμβαση συνυπέγραψε και ο Πρόεδρος της Ο.Φ.Ε. κ. Συμεών Λευθεριώτης.
Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.Yu Zenggang, μετά το πέρας της διαδικασίας υπογραφής της συλλογικής σύμβασης εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του σχετικά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα εντός θετικού και συνεργατικού κλίματος, οδήγησαν στην επίτευξη υπογραφής της συλλογικής αυτής σύμβασης με αμοιβαία επωφελείς όρους, οι οποίοι διασφαλίζουν τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, αλλά και τη λειτουργία του λιμένα. Όλοι μαζί, συνεχίζουμε, ώστε μέσα από τη συστηματική μας δουλειά και αφοσίωση το Λιμάνι του Πειραιά να βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα κορυφαία και σημαντικότερα λιμάνια του κόσμου»
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Π. Αναστασόπουλος (Ο. Λ. Πάτρας): Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα διεθνές ευρωπαϊκό λιμάνι αν δεν έχουμε εξασφαλίσει τις συνδυασμένες μεταφορές
- Οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του Mundial με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
- Ντόναλντ Τραμπ: Δείπνο με τους Big Tech – Meta και Apple υπόσχονται δαπάνες-ρεκόρ για AI στις ΗΠΑ
- The Mononews Quiz 5/09/2025
