ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας ενέκρινε τον διορισμό της στην Ελλάδα
Περίεργα πράγματα… Λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μιλούν ευθέως για “χέρι” των Ρώσων στις πρόσφατες αμερικάνικες προεδρικές εκλογές. Μάλιστα, θεωρούν τη χώρα του Πούτιν ως απειλή για τον στρατό αλλά και την διπλωματία!
Ειδικότερα, στην κοινή δήλωσή τους ο Τζέιμς Κλάπερ, ο διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο Μαρσέλ Λετρ, ο υφυπουργός Άμυνας, αρμόδιος για θέματα πληροφοριών και ο ναύαρχος Μάικλ Ρότζερς, ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, ενόψει της ακρόασής τους από τη Γερουσία, επισημαίνουν πως αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης κρύβονται πίσω από την πρόσφατη παρέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές: “Εκτιμούμε ότι μόνο οι πλέον υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι θα μπορούσαν να εγκρίνουν την κλοπή και τη δημοσιοποίηση δεδομένων που σχετίζονται με τις αμερικανικές εκλογές. Η Ρωσία χρησιμοποίησε τεχνικές και μεθόδους στον κυβερνοχώρο για να επηρεάσει την κοινή γνώμη στην Ευρώπη και την Ευρασία”.
Και κατέληξαν: “…Η Ρωσία συνιστά σημαντική απειλή για την αμερικανική κυβέρνηση, τις στρατιωτικές, διπλωματικές, εμπορικές και κρίσιμης σημασίας υποδομές”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
