ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Nα παύσει η πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία από τις ΗΠΑ και να τηρηθεί πιο σκληρή στάση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ζητά το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ , με ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά.
Όπως ακριβώς αναφέρει:
«Οι εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις με την έξοδο ερευνητικών σκαφών στο Αιγαίο, τις υπερπτήσεις και την προκλητική ρητορική εκ μέρους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκαλούν ανησυχία και υπενθυμίζουν τις ευθύνες όλων των συμμάχων απέναντι στη γείτονα.
Η χώρα, που καταπατά συστηματικά το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, εγκλωβισμένη στα αναθεωρητικά της σχέδια, δεν νοείται να «χαϊδεύεται» και να εξοπλίζεται από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και το αμερικανικό Κογκρέσο πρέπει να εμποδίσει οποιαδήποτε πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία.
Τα εθνικά μας θέματα απαιτούν αντιμετώπιση με εθνική συνεννόηση και την χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής έξω από όρους συγκυριακής επικοινωνίας».
Διαβάστε επίσης
Λοβέρδος: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν – Είναι σε κατάσταση απώλειας ψυχραιμίας
Γιαννακοπούλου: Απαράδεκτες κι εκτός πλαισίου διπλωματικών κανόνων οι δηλώσεις Ερντογάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ανοιχτά τον Νετανιάχου – «Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον σκοτώσουμε»
- Υπερταμείο: Ανοίγει ο δρόμος για τα σιδηροδρομικά έργα ΣΚΑ-Οινόη και Μουριές-Προμαχώνας ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ
- Ιράν: Δεκάδες νεκροί στο Ισφαχάν από επιθέσεις σε εργοστάσια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς επηρεάζει την αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή; Οι ειδικοί απαντούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.