ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι είπαν στο Προεδρικό για την οδική ασφάλεια, η οργή του Ψηλού, ένας Κινέζος στη Ζαχαράκη, το παιχνίδι με τον Ιμάμογλου και ο Έλληνας… Χαμουραμπί
Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία πραγματοποιεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Πορτογαλικής Δημοκρατίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.
Σε ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος επισημαίνει ότι με τον Πορτογάλο ομόλογό της επιβεβαίωσαν τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και συζήτησαν για τις εξελίξεις της εισβολής στην Ουκρανία, εκφράζοντας την ομόψυχη ευρωπαϊκή αντίδραση εναντίον του αναθεωρητισμού. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι για την Ελλάδα πάγια αρχή.
Διαβάστε επίσης
Σκυλακάκης: Η ελληνική οικονομία θα παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης
Γκάγκα: Σαφώς δεν είναι σε ύφεση η πανδημία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.