ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το εσθονικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο Helt βυθίστηκε σήμερα στα ανοικτά του ουκρανικού λιμανιού της Οδησσού ύστερα από έκρηξη, όπως ανακοίνωσε η εταιρία διαχείρισης του σκάφους.
Δύο μέλη του πληρώματος βρίσκονται σε σωσίβια λέμβο στη θάλασσα ενώ τέσσερα άλλα δεν έχουν εντοπιστεί, δήλωσε στο Reuters ο Ίγκορ Ίλβες, γενικός διευθυντής της εταιρίας διαχείρισης Vista Shipping Agency, με έδρα το Ταλίν.
«Το σκάφος τελικά βυθίστηκε», είπε ο Ίλβες. «Δύο από τα μέλη του πληρώματος είναι σε λέμβο στη θάλασσα και τέσσερα άλλα αγνοούνται. Δεν γνωρίζω πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή».
Ο ίδιος είπε ότι το σκάφος ίσως χτυπήθηκε από νάρκη.
Διαβάστε επίσης:
Πύραυλος έπληξε πλοίο σε ουκρανικά ύδατα – Νεκρός ένας ναύτης
Pyxis Tankers: Πούλησε δύο πλοία με κέρδος 3,1 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BP: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 65% της Castrol – Έσοδα 6 δισ. δολαρίων για τη μείωση του χρέους
- Ρούμπιο: Ο Τραμπ προτιμά διπλωματική λύση με το Ιράν – Καμία απόφαση για νέα πλήγματα
- Πλάκα: Απολογούνται σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραγωδία
- NBG Securities για Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρό επιτοκιακό αποτέλεσμα, αλλά χαμηλότερα κέρδη στο γ΄ τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.