• Πολιτική

    Στη φυλακή ο αστυνομικός που ασελγούσε σε ανήλικες

    • NewsRoom


    Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο αρχιφύλακας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες αδελφές, δίνοντάς τους μικροποσά.

    Πρόκειται για τον 61χρονο – συνταξιούχο πλέον – Σπυρίδωνα Τσιαμπά, ο οποίος πήρε σύνταξη το 2010, ωστόσο ασελγούσε σε βάρος των ανηλίκων ενώ ήταν ακόμη ενεργός.

    Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 61χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και οδηγήθηκε στις φυλακές.

    Ο Σπυρίδων Τσιαμπάς συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2017 έπειτα από καταγγελία ότι τον καιρό που υπηρετούσε διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με κορίτσια ηλικίας 14 και 15 χρόνων.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του πρώην συναδέλφου τους, κατέσχεσαν έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων που περιείχαν και φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις του με τις ανήλικες αδελφές. Έτσι, τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Ο 61χρονος απολογήθηκε για την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας υπό διακεκριμένη μορφή.

    H Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας εξέδωσε διάταξη για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Μιχάλης Κατσίγερας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα: Τον φιλοξενούσε και τον σκότωσε με μαχαιριές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσεχώς δυνατότητα «κουρέματος» στο 40% των κόκκινων στεγαστικών δανείων



    ΣΧΟΛΙΑ