• Πολιτική

    Σκληρή κριτική Βορίδη σε Καμμένο για το Σκοπιανό: «Δεν παίζουμε τις κουμπάρες εδώ, φτάνει η κοροϊδία»

    Βορίδης

    Μάκης Βορίδης/Eurokinissi


    Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε από τη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, αναφορικά με την στάση του κόμματός του απέναντι στην επερχόμενη συμφωνία για το Σκοπιανό και τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης.

    Όπως εξήγησε ο κ. Βορίδης, απαντώντας στην δήλωση του κ. Καμμένου πως η συμφωνία δεν αναμένεται να έρθει άμεσα στη Βουλή, οι συμφωνίες παράγουν έννομα αποτελέσματα και δεσμεύουν ανεξαρτήτως του πότε θα έρθουν κι αν έρθουν στην Βουλή.

    “Όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην Βουλή, δεν παίζουμε τις κουμπάρες εδώ. Όποιος δεν συμφωνεί δεν δίνει εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες. Κι αναφέρομαι στις δηλώσεις Καμμένου για τη συγκεκριμένη συμφωνία με την οποία δήθεν διαφωνεί αλλά δήθεν δεν το νοιάζει. Οι νομικές συνέπειες δεν αρχίζουν αργότερα αλλά με τις υπογραφές. Φτάνει η κοροϊδία”, ανέφερε ο κ. Βορίδης.

    Υπενθυμίζεται πως οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν πως θα καταψηφίσουν τη συμφωνία (αν και υπάρχουν βουλευτές του κόμματος όπως ο Θ. Παπαχριστόπουλος που φέρεται να τάσσεται υπέρ) αλλά την ίδια ώρα δηλώνουν πως συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Βενιζέλος κατά Καμμένου: Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως δήθεν υπερπατριώτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί διαψεύστηκαν όσοι περίμεναν ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάνος Καμμένος: Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτή η συμφωνία στα Σκόπια



    ΣΧΟΛΙΑ