Το μέλλον του αττικού αμπελώνα βρέθηκε στο επίκεντρο χαιρετισμού του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης για το Δίκαιο του Οίνου, υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου.
Όπως επεσήμανε ειδικότερα, «η αναγκαιότητα διατήρησης και ανάπτυξης του Αττικού Αμπελώνα, καθώς και η αναστροφή των τάσεων εγκατάλειψης αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Μέσα από ένα στοχευμένο σχέδιο δράσης, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους παραγωγούς μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Αττικό Αμπελώνα».
Διαβάστε επίσης:
Λόγκαν (Fed Ντάλας): Πολύ νωρίς για να μειωθούν τα επιτόκια
Με νέους όρους η εξαγορά καταπατημένων ακινήτων του Δημοσίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UEFA Champions League: Ήττα «εντός προγράμματος» για τον μαχητικότατο και πολλά υποσχόμενο Ολυμπιακό
- Φαρμακευτική αλλεργία: Πότε οδηγεί στον θάνατο, εξηγεί η αν. καθηγήτρια Κατερίνα Συρίγου
- Louis Vuitton: Πώς κέρδισε αποζημίωση – μαμούθ 584 εκατ. σε υπόθεση με «μαϊμού» τσάντες
- Ευρώπη Holdings: Συμμαχία Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη για επέκταση στα Βαλκάνια
