• Πολιτική

    Συγκλονιστικό βίντεο: Αεροπλάνο πέφτει σε γκρεμό!

    • NewsRoom

    TRABZON, TURKEY – JANUARY 14 : A Pegasus airplane is seen stuck in mud as it skidded off the runway after landing in Trabzon Airport, Turkey early Sunday on January 14, 2018. 162 passengers and crew on board were safely evacuated. (Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency/Getty Images)


    Αεροπλάνο της Pegasus Airlines με 162 συνολικά επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωσή του στη βόρεια Τουρκία και γλίστρησε σ′ έναν γκρεμό.

    Από θαύμα αποφεύχθηκε χθες Σάββατο το βράδυ η τραγωδία, καθώς το αεροσκάφος σταμάτησε λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Είχε  απογειωθεί από την Άγκυρα με προορισμό την  περιοχή της Τραπεζούντας.

    Όλοι οι επιβάτες του αεροπλάνου απομακρύνθηκαν χωρίς πρόβλημα και δεν υπήρξαν τραυματίες, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

    Στο μεταξύ σοκ προκαλούν τα πλάνα που μετέδωσε το CNN Turk. Σε αυτά φαίνεται το αεροπλάνο να έχει κρεμαστεί στην κυριολεξία στον γκρεμό, ο οποίος καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα.

    Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα ενώ κάποιοι από τους επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν οι αρμόδιες Αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜήνυση για ξυλοδαρμό κατέθεσε η ηθοποιός Σ. Παυλίδου κατά του Μ. Παπαγιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «Θησέας» πάγωσε τη χώρα – Δείτε πού χτυπά η κακοκαιρία – Χάρτες (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις για τους 8 Τούρκους: Πυροδοτείται νέα ένταση Ελλάδας-Τουρκίας



    ΣΧΟΛΙΑ