• Top Stories

    «Γλέντι» στο Twitter για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Ο «χαμηλοσυνταξιούχος» Μ. Μπαλαούρας και ο «πονεμένος» Κ. Σέλτσας

    Μπαλαούρας ΣΥΡΙΖΑ


    Οι βουλευτές της παρούσας κυβέρνησης έχουν συχνά κατηγορηθεί πως αλλάζουν «εύκολα» την στάση τους, σε σημαντικά θέματα στο κοινοβούλιο, η οποία συχνά βρίσκεται κόντρα στις παλαιότερες επαναστατικές δηλώσεις τους. Φυσικά, οι ίδιοι φροντίζουν να δικαιολογήσουν την «αλλαγή» βάζοντας μπροστά το «δημόσιο συμφέρον», το οποίο τους επιβάλει να πάνε «κόντρα στην καρδιά τους».

    Τελευταίο παράδειγμα; Ο βουλευτής Φλωρίνης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, ο οποίος μέχρι πρωτινός εμφανιζόταν να αντιδρά στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ. Σήμερα, με ένα «σφίξιμο στην καρδιά και το στομάχι όπως όλοι οι αριστεροί», όπως αναφέρει, δηλώνει πως θα ψηφίσει τα σχετικά μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, ως αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

    Και όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις του κόσμου, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν άκρως επικριτικές:

    Αλλά ακόμα περισσότερο επικριτικές και ειρωνικές ήταν οι αντιδράσεις για την περίφημη 13 σύνταξη που εισέπραξε ο βουλευτής του Σύριζα, κ. Μάκης Μπαλαούρας. Οι πολίτες δεν φαίνεται πως πείστηκαν από τις εξηγήσεις του «χαμηλοσυνταξιούχου» βουλευτή και τα σχόλια πήραν φωτιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάκης Μπαλαούρας: «Δεν αιτήθηκα εγώ την 13η σύνταξη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ): «Θα ψηφίσω με σφιγμένο στομάχι τα μέτρα, αλλιώς θα πάω μοναχός στο Άγιο Όρος» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι απαιτήσεις των δανειστών για τη ΔΕΗ απειλούν με «μπλακ-άουτ» την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ