• Πολιτική

    ΚΙΝΑΛ: Μαθήματα από τον Τσίπρα δεν δεχόμαστε, να σπάσει την αφωνία του για τον Καμμένο

    ΚΙΝΑΛ: Η ΝΔ μετατρέπει τον ΕΦΚΑ σε κομματικό φέουδο

    ΚΙΝΑΛ


    Έντονη ήταν η απάντηση του Κινήματος Αλλαγής ( ΚΙΝΑΛ ) στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορούσε το ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ για πολιτική ενοχή στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου, υποστηρίζοντας πως προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από θεωρίες συνωμοσίας προκειμένου να μην σχολιάσουν την απόφαση της Δικαιοσύνης για την προφυλάκιση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

    Το ΚΙΝΑΛ, το οποίο νωρίτερα είχε σχολιάσει την προφυλάκιση του κ. Παπαντωνίου υποστηρίζοντας πως ο πρώην υπουργός δεν συμμετέχει στον φορέα, ενώ δήλωσε σταθερό στη θέση του για την πλήρη διερεύνηση των σκανδάλων από τη Δικαιοσύνη, έσπευσε να απαντήσει στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, κάνοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, καυτηριάζει την «σιωπή» του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αναφορικά με τις καταγγελίες Καμμένου κατά το πρόσφατο υπουργικό Συμβούλιο, για χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

     «Από τον κ. Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200 δισ. ευρώ, που με την πολιτική του έγινε ο καλύτερος χορηγός της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη, μαθήματα δεν δεχόμαστε», τονίζει στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του το Κίνημα Αλλαγής.

    «Περιμένουμε όμως να σπάσει την αφωνία του και να απολογηθεί για τις κατηγορίες του Υπουργού του ότι η Κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Σε πλήρη σύγχυση ο Τσίπρας, ας ρωτήσει τον Κοτσακά για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙΝΑΛ για Παπαντωνίου: Ορισμένοι τυχοδιώκτες και σαπρόφυτα δεν μπορούν να προσβάλουν την παράταξη



    ΣΧΟΛΙΑ