• Πολιτική

    Ειρωνική ανακοίνωση-απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη

    • NewsRoom
    ΣΥΡΙΖΑ


    Με διάθεση ειρωνείας αποφάσισε να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την εναρκτήρια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να υπερασπιστεί τις πολιτικές του απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. Αντίθετα, «καλεί» τις πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουν «ενιαίο μέτωπο» για «τη σωτηρία αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα» καθώς και τον λαό να ζητήσει συγγνώμη για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογές αναμετρήσεις.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

    «Μετά την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι το εξής:

    Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου αλλά και εκτός αυτού να ξεχάσουμε τις ιστορικές μας καταβολές, τις διαφορετικές ιδεολογίες, τις ευθύνες που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη Siemens, τα εξοπλιστικά, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαγεωργόπουλο, τη διαπλοκή και να συγκροτήσουμε ένα ενιαίο μέτωπο για τη σωτηρία αυτών που κατέστρεψαν τη χώρα.

    Καλούμε επίσης τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα ως άνω αναφερόμενα και επιπλέον να ζητήσει συγνώμη από το νέο μέτωπο για την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος μας να ενώσουμε το λαό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Λαϊκισμός και φιλοδώρημα τα 400 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Λιαργκόβας: Υπερβολική και άδικη η φορολογία στην Ελλάδα – Πώς θα γυρίσουμε σελίδα

     



    ΣΧΟΛΙΑ