• Ελλάδα

    Γκρεμίστηκε γέφυρα στην Καστοριά λόγω κακοκαιρίας (video)

    • NewsRoom
    κακοκαιρια


    Σωρεία προβλημάτων άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τη βόρεια και δυτική Ελλάδα τις τελευταίες ώρες. Στην Καστοριά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.  Τα ποτάμια έχουν «φουσκώσει» επικίνδυνα, προκαλώντας πλημμύρες σε μεγάλες εκτάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πανέμορφο γεφύρι της Ποριάς που δεν άντεξε και κατέρρευσε.

    Επιπλέον, πλημμύρισαν κτήματα και χωράφια στη γύρω περιοχή από την Γέφυρα Μεσοποταμίας – Χιλιοδένδρου. Κλειστός είναι ο δρόμος, αν και το νερό έχει υποχωρήσει από το οδόστρωμα άλλα υπάρχει πολύ λάσπη και ξύλα, που έφερε μαζί του το ορμητικό νερό του ποταμού.

    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται από σήμερα το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών.

    Στην περιοχή του Αγρινίου έχει πλημμυρίσει μεγάλος αριθμός υπογείων σπιτιών, καταστημάτων και επιχειρήσεων, ενώ μεγάλα προβλήματα από τις πλημμύρες καταγράφονται στις κοινότητες Ζευγαράκι, Καινούργιο, Κυρά Βγένα και Παραβόλα.

    Στο μεταξύ, εκτεταμένες είναι, σύμφωνα με τον απολογισμό του δήμου Μεσολογγίου, οι καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις περιοχές του Αιτωλικού, του Χρυσοβεργίου, των Φραγκουλέικων και των Οινιαδών, κυρίως την περιοχή του Νεοχωρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος: 20χρονος φοιτητής πέθανε έπειτα από φωτιά σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα πράγματα για το Li Li Shu: Οι κατηγορούμενοι ζητούν από τα media να τους βάλουν…πλάτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: SOS: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Αγρίνιο και Μεσολόγγι



    ΣΧΟΛΙΑ