• LIFE&STYLE

    Απίστευτα πράγματα για το Li Li Shu: Οι κατηγορούμενοι ζητούν από τα media να τους βάλουν…πλάτη 

    Leonardo Di Capro. Aπό την ταινία ο Λύκος της Wall Street


    Είναι ίσως το πλέον συζητημένο κλητήριο θέσπισμα των τελευταίων δεκαετιών. Διάσημα ονόματα κάθονται στο σκαμνί για την υπόθεση του Li Li Shu δηλαδή του κυκλώματος της κόκας με τους διάσημους πρωταγωνιστες.  Από προχθές το βράδυ επικρατεί μια παράνοια. Όλη η Ελλάδα συζητάει τα διάσημα ονόματα που είχαν μπλεχτεί στα δίχτια τη άσπρης κυρίας. Είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα στέκια του Κολωνακίου, στα σαλόνια των Βορείων προαστίων και στα καφέ της Γλυφάδας.

    Ακούστηκαν πολλά ονόματα. Άλλα είναι αληθινά και άλλα όχι. Το συγκλονιστικό είναι ότι όσοι έχουν ήδη παραπεμφθεί λένε στους δημοσιογράφους να βάλουν …πλάτη. Επιπρόσθετα επιχειρηματίες που έχουν γνωστούς τους κατηγορούμενους ζητούν από  τα media να προστατεύσουν τους φίλους τους.

    Απαράδεκτα πράγματα κοινώς. Είναι δυνατόν κάποιος που έχει παραπεμφθεί για αυτή την υπόθεση να ζητάει να του βάλουν  πλάτη οι δημοσιογράφοι; Δηλαδή να τον προστατεύσουν; Μα σε λίγους μήνες που ξεκινάει η δίκη θα είναι όλοι εκεί. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων καθώς υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

    Ποιοι ήταν οι διάσημοι «πρωταγωνιστές» στο κύκλωμα της κοκαϊνης που είχε στηθεί στις παρυφές του Κολωνακίου από τον επιχειρηματία του Li Li Shu, που όπως αποδείχτηκε δεν σέρβιρε μόνο εξαιρετικό σούσι, αλλά και το πιο εξαγώγιμο προϊόν της Κολομβίας, την κοκαΐνη;  Τα ονόματα είναι γραμμένα στο κλητήριο θέσπισμα. Όμως πολλά media δημοσιοποιούν φωτογραφίες φίλων των προσώπων αυτών κάτι που είναι φυσικά απαράδεκτο.

    Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μέσω της δικηγόρου της ενημέρωσε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας λόγω παράνομης χρήσης φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για δημοσίευμα που αφορά την υπόθεση του κυκλώματος που «χιόνιζε» με άσπρη σκόνη διάσημα και μη ονόματα της κοσμικής Αθήνας.

    Η παρουσιάστρια ζητάει από τα ΜΜΕ να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες της σε ρεπορτάζ που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση όπως τονίζει η δικηγόρος της στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Λογικό είναι όταν ειδικά δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση.

    Αναστατωμένοι κοσμικοί

    Είχε προηγηθεί χθες Παρασκευή η δήλωση του πρώην συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας παράλληλα ότι το πρόσωπο που εμπλέκεται έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτόν, αλλά προέρχεται από άλλη οικογένεια.

    Ακολούθησε ο Θέμης Γεωργαντάς που κάποιοι χθες θυμήθηκαν ότι είχε παίξει πολλές φορές στο Li Li Shu ως Dj ο οποίος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

    Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το καρτέλ της κόκας και ότι ήταν απλά ετερόρρυθμο  μέλος της επιχείρησης χωρίς να γνωρίζει τίποτε για τις δραστηριότητες του επιχειρηματία.

    Αναστατωμένη επίσης ήταν η μία εκ των δύο ηθοποιών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση η οποία επικοινώνησε με φίλους της δημοσιογράφους για να τους ρωτήσει πώς να χειριστεί την υπόθεση.

    Μόνο που η αποκάλυψη του κυκλώματος έχει κάνει ήδη πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους, ειδικά μετά το κλητήριο θέσπισμα του εισαγγελέα.

    Αυτό που τους καλεί στις 11 Μαϊου να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και να απολογηθούν για την υπόθεση που συγκλόνισε την κοσμική Αθήνα.



    ΣΧΟΛΙΑ