• Ελλάδα

    Θρήνος: 20χρονος φοιτητής πέθανε έπειτα από φωτιά σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα

    • NewsRoom


    Ένας 20χρονος φοιτητής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του τα ξημερώματα, έπειτα από επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

    Πρόκειται σύμφωνα με το tempo24 για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Δημήτρη Αλεξόπουλου, Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής.

    Τι συνέβη

    Τα ξημερώματα η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον 20χρονο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, κατά πάσα πιθανότητα από αναθυμιάσεις καθώς δεν έφερε εγκαύματα.

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Πατρέων και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αναφέροντας τα εξής: «Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον πρόωρο και τραγικό χαμό στην Αθήνα, του 20χρονου Πατρινού φοιτητή, Νίκου Αλεξόπουλου.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος, εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 20χρονου και συμπαρίσταται στο βαρύ τους πένθος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτα πράγματα για το Li Li Shu: Οι κατηγορούμενοι ζητούν από τα media να τους βάλουν…πλάτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Gucci ελέγχεται για ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις άνω του 1 δις!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημόσια συγγνώμη του Στέφανου Χίου στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ