• Top Stories

    Γκάφα Παπαδημούλη: Βιάστηκε να συγχαρεί τους ηττημένους Podemos!

    • NewsRoom
    Παπαδημούλης Eurogroup

    Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ


    Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ισπανία ακόμα δεν είχαν βγει και ο κ. Παπαδημούλης έσπευσε να συγχαρεί το… λάθος πρόσωπο. Λαμβάνοντας, δηλαδή, υπόψη του τα exit polls ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια του στους Podemos μέσω Twitter.

    Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «μεγάλη επιτυχία», εκφράζοντας τη χαρά του. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών δεν τον δικαίωσε δεδομένου ότι την πρωτιά κέρδισε το «Λαϊκό Κόμμα» του Mariano Rajoy, ενώ οι Podemos και πάλι τρίτοι και μάλιστα με μειωμένα ποσοστά συγκριτικά με το 2015.

    Έτσι λίγο μετά με ένα νέο του tweet ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «διόρθωσε» τις προηγούμενες του αναρτήσεις γράφοντας πως έκανε λάθος ενώ χαρακτήρισε «φιάσκο» τα exit polls.

    Στον αντίποδα η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την ευχαρίστησή της για τη νίκη του Mariano Rajoy στις ισπανικές εκλογές, ενώ δεν παρέλειψαν να αφήσουν αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το λάθος του Δημήτρη Παπαδημούλη.

    «Η καθαρή νίκη στην Ισπανία του Mariano Rajoy αποτελεί απάντηση στο λαϊκισμό. Την ίδια στιγμή η καθαρή ήττα των Podemos δείχνει ότι οι πολίτες της Ευρώπης γυρίζουν την πλάτη σε όλους όσοι πολιτεύονται με ψεύτικες υποσχέσεις» αναφέρει η ανακοίνωση από τη Συγγρού. Συμπληρώνοντας «Και κάτι τελευταίο: αναρωτιόμαστε που βρίσκεται αλήθεια σήμερα ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει για την δήθεν επιτυχία των Podemos.  Λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε».

    Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε στο Twitter «οι Ισπανοί έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στον λαϊκισμό.  Στους δύσκολους καιρούς οι πολίτες αναζητούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Καλημερα!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/article-telos-stin-chalarosi-ton-capital-controls-meta-brexit/56260

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/kamia-anatropi-oi-ispani-empisteftikan-ta-dio-megala-kommata-triti-podemos/56250



    ΣΧΟΛΙΑ