• Πολιτική

    Φ. Γεννηματά: «Καληνύχτα σας κύριε Τσίπρα» – Αποχώρησε από την Ολομέλεια η ΔΗΣΥ

    • NewsRoom
    Γεννηματά

    Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (Φωτογραφία: Eurokinissi)


    Για μία κακοστημένη παράσταση με κατασκευή ενόχων μέσω πρόθυμων μαρτύρων έκανε λόγο η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά την ομιλία της στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

    «Αφού διασύρατε πρόσωπα και καταπατήσατε το τεκμήριο της αθωότητας στέλνετε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη» είπε η κ. Γεννηματά κάνοντας λόγο για μία κοινοβουλευτική παρωδία με ένα ταιριαστό – όπως είπε – άδοξο τέλος.

    Έχουμε χρέος να πούμε την αλήθεια στους πολίτες, είπε, για το πάρτι που έγινε στα φάρμακα. «Οποιαδήποτε μεθόδευση θα μας βρει απέναντι και είμαστε αποφασισμένοι να αντιταχθούμε στην προσπάθεια σπίλωσης πολιτικών προσώπων» σημειώνοντας στο τέλος της ομιλίας της ότι το κόμμα της αποχωρεί από τη διαδικασία.

    Νωρίτερα, αναφέρθηκε στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ σημειώνοντας ότι «περιμένουμε μία διάψευση από την πλευρά της κυβέρνησης γιατί φέρεται να έχει πέσει ένα όνομα που είναι η επιτομή της επιστροφής του αλυτρωτισμού. Θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν έχει μπει καν στην διαπραγμάτευση αυτού του ονόματος»  .

    Κάθε μέρα παραμονής σας στην εξουσία δημιουργεί πολλαπλάσια προβλήματα, είπε απευθυνόμενη στα μέλη της κυβέρνησης. «Φοβάστε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Αν είχατε στοιχειώδη αίσθημα πολιτικής ευθύνης θα προκηρύσσατε εκλογές» υπογράμμισε.

    Μάλιστα, η κα Γεννηματά, στο τέλος της ομιλίας της, χαιρέτησε τον κο Τσίπρα λέγοντας «Καληνύχτα σας κύριε Τσίπρα» θυμίζοντας τον τρόπο που ο ίδιος ο Τσίπρας καληνύχτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση για τα εξοπλιστικά στη Σαουδική Αραβία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βενιζέλος: Ελπίζω οι πληροφορίες για το «Μακεδονία του Ίλιντεν» να είναι απλά μια προβοκάτσια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντ. Σαμαράς: Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα που απέδειξε μόνος του πως έστησε σκευωρία!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: Η Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε με καρέκλες και τη τσάντα της σε πρώην συνέργατή της!



    ΣΧΟΛΙΑ