• WOMEN

    Τελικά οι γυναίκες θέλουν άντρες με κοιλιά ή με φέτες;

    σεξ


    Ένα ερώτημα που ταλαντεύει άντρες και γυναίκες. Είναι, φυσικά, θέμα γούστου και οι προτιμήσεις διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Όμως, διάφορες έρευνες αποκαλύπτουν, ολοένα και περισσότερο, πως οι γυναίκες σκέφτονται λίγο διαφορετικά από όσο ο περισσότερος κόσμος νομίζει.

    Η εικόνα του σωματώδους άντρα με τις “φέτες” καταρρίπτεται σιγά σιγά. Οι κοιλιακοί, μάλλον, δεν είναι και τόσο αρεστοί στις γυναίκες, καθώς η “κοιλίτσα” έρχεται να πάρει τα πρωτεία και να αντικαταστήσει τα περίφημα six-pack. Επομένως, οι άντρες καλά θα κάνουν να χαλαρώσουν και να περιορίσουν το άγχος σχετικά με τον σωματότυπό τους.

    Αυτό υποστηρίζει η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και δημοσιεύτηκε στη γερμανική εφημερίδα “Bild. Σύμφωνα με την έρευνα τρεις στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με έναν άντρα που δεν βρίσκεται ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και δεν είναι εμμονικός με την υγιεινή διατροφή. Θα ήθελαν κάποιον που δεν ασχολείται περισσότερο με την προπόνηση και το σώμα του, από ότι με αυτές.

    Στην έρευνα οι γυναίκες υποστήριξαν πως δεν έχουν πρόβλημα με την “κοιλίτσα” και, μάλιστα, τους αρέσει. Να σημειώσουμε εδώ πως οι γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα, διευκρίνισαν πως με την “κοιλίτσα” εννούν μια μικρή κοιλιά που εξέχει λίγο και όχι κάτι υπερβολικό. Την θεωρούν ελκυστική και δήλωσαν πως αισθάνονται πιο άνετα με αυτόν τον τύπο άντρα, παρά από κάποιον που προσπαθεί μανιωδώς για το τέλειο σώμα.

    Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, το 74% των γυναικών που συμμετείχαν θεωρεί πως η “τέλεια” εμφάνιση ενός άντρα προδίδει κάποιες αδυναμίες του, όπως είναι η ματαιοδοξία, η εμμονή με τη διατροφή και τη γυμναστική και, στην ουσία, η εμμονή με τον εαυτό του γενικότερα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι λάθος κάνει το 70% των ανθρώπων στον στοματικό έρωτα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10+1 πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άντρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σεξ – 6 σημάδια που δείχνουν ότι είστε κακοί στο κρεβάτι

     



    ΣΧΟΛΙΑ