• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Πώς τα δίδυμα του διάσημου ηθοποιού Will Smith έγιναν αστέρια της μόδας


    Η Willow είναι το 16χρονο πρόσωπο των οπτικών της Chanel, ενώ ο αδερφός της Jaden πρωταγωνίστησε στην καμπάνια γυναικείας ένδυσης του Louis Vuitton υπό τον φωτογραφικό φακό του Bruce Weber. 

    Το φύλο δεν είναι το μοναδικό όριο που αυτό το δίδυμο-δυναμίτης των social media παλεύει να λυγίσει και να σπάσει. Από τις μουσικές συνεργασίες μέχρι τις εμφανίσεις τους σε ταινίες και άλλες καλλιτεχνικές απόπειρες, οι Jaden και Willow αρνούνται να ζήσουν στην σκιά της επιτυχίας των διάσημων γονιών τους και αντ’ αυτού δημιουργούν το δικό τους επίκεντρο προσοχής, το οποίο πυροδοτείται από τη μοναδική τους κοσμοθεωρία.

    Willow Smith Chanel Eyewear

    Με γονείς ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, τον Will και την Jada Pinkett Smith, τα αδέρφια μεγάλωσαν όντας στο επίκεντρο της προσοχής και σε αρκετές περιπτώσεις δούλεψαν στο πλευρό των γονιών τους. Το 2006, ο Jaden εμφανίστηκε στην πρώτη του ταινία «Το κυνήγι της Ευτυχίας» με τον πατέρα του, ξεκινώντας την καριέρα του στον κινηματογράφο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Jaden ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Karate Kid» σε ηλικία μόλις 12 ετών.

    Τώρα, στα 18, εμφανίζεται στη νέα σειρά του Baz Luhrmann στο Netflix, “The Get Down”, ένα ιστορικό δράμα με μουσικές αναφορές. Το 2014, ο αυτοδημιούργητος φιλόσοφος που μεταδίδει τις απόψεις του στα social media κυκλοφόρησε μια εφαρμογή με το όνομα “The Jaden Experience” για τους ακολούθους του.

    Jaden Smith Louis Vuitton campaign

    Ο Jaden έχει επίσης στο ενεργητικό του και κάποια περάσματα από τη μουσική βιομηχανία, όπως η συνεργασία του με τον Justin Bieber στο τραγούδι του “Never Say Never”, αλλά και η συμμετοχή του στο EP Kauai Childish Gambino. Στις αρχές του 2015, ο Jaden κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ τριών κομματιών με τον τίτλο This Is The Album. 

    Το hit της Willow “Whip My Hair” έγινε πρώτο στα παγκόσμια chart το 2010, πριν καν φτάσει στην εφηβεία της. Μετά από κάποιες ανεπίσημες, μικρής κλίμακας, σύντομες ενασχολήσεις με τη μουσική, η Willow κυκλοφόρησε το άλμπουμ της “Ardipithecus” το 2015.



    ΣΧΟΛΙΑ