• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, «The Bachelor» (video)

    • NewsRoom
    bachelor


    Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, The Bachelor έχει ήδη βρει τον παρουσιαστή του στο πρόσωπο του Χάρη Χριστόπουλου. Την είδηση επιβεβαίωσε η παρέα της εκπομπής Πρω1νό, ενώ παρουσίασε το ριάλιτι με ένα βίντεο από την αντίστοιχη αμερικανική εκδοχή του.

    Ο φωτογράφος, αλλά και κριτής του My Style Rocks επιστρέφει στον ΑΝΤ1, όπου πριν μερικά χρόνια αποτελούσε μέρος της κριτικής επιτροπής του Next Top Model.

    Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, στο Bachelor θα συμμετέχει ένας εργένης, ο οποίος θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ 25 γυναικών, οι οποίες θα μένουν μαζί σε ένα σπίτι. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ο εργένης θα βγαίνει ραντεβού με εκείνες, είτε ομαδικά, είτε ατομικά και, δίνοντας ένα τριαντάφυλλο, θα «ψηφίζει» αυτές που του αρέσουν, μέχρι να μείνει η μία.

    Αυτές τις μέρες ο ΑΝΤ1 δέχεται αιτήσεις συμμετοχής και αναζητά τον εργένη-πρωταγωνιστή, ο οποίος πρέπει να είναι μέχρι 40 ετών, αντικειμενικά γοητευτικός, οικονομικά ανεξάρτητος, ειλικρινής και να ξέρει να ντύνεται. Βέβαια, φήμες ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει δεχτεί πρόταση να γίνει ο Εργένης του ριάλιτι, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν ισχύει.

    Όπως ειπώθηκε, ο Χάρης Χριστόπουλος θα είναι ο οικοδεσπότης του The Bachelor και, μεταξύ άλλων, θα δίνει tips στις γυναίκες και θα τις συμβουλεύει.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πότε έρχεται το «My Style Rocks 2»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: «Η παραγωγή του Survivor δεν νοιάστηκε στιγμή για μένα» (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι 6 διάσημες γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο Survivor 2 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ