Menu
0.53%
Τζίρος: 43.30 εκατ.

Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο (EssilorLuxottica): Ο κληρονόμος της Ray-Ban προτείνει νέα εξαγορά στην οικογένειά του

Media

Αποχαιρετώντας τη «Μάγισσα» – Τι κρατάνε από το ταξίδι τους οι ήρωες (video)

Η ΜΑΓΙΣΣΑ
Comments

Τον συγκλονιστικό του επίλογο έγραψε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, η «Μάγισσα», ο μύθος που χώρεσε μέσα του την αιώνια πάλη μεταξύ του κακού και του καλού, του ψέματος και της αλήθειας, της αδικίας και της δικαιοσύνης, του μίσους και της αγάπης, της αμφιβολίας και της πίστης, της προδοσίας και της αφοσίωσης, της εκδίκησης και της συγχώρεσης.

H «Μάγισσα» έριξε αυλαία με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, όπου οι ήρωες ελευθερώθηκαν από τα δεσμά τους και το οποίο γέννησε νέα ερωτηματικά.

1

Από το πρώτο επεισόδιο, η «Μάγισσα» είχε θερμή υποδοχή από τους δημοσιογράφους και τους τηλεθεατές. Συζητήθηκε, αγαπήθηκε, προκάλεσε έντονα συναισθήματα.

Η παρουσία της ήταν δυνατή όχι μόνο στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά και στη μάχη της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 25.09.2023 έως και 15.04.2024, η υψηλών προδιαγραφών σειρά του ΑΝΤ1 ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας πρωτιά με μέσο όρο σεζόν 17,9% και υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 1,1 μονάδες.

Τη «Μάγισσα» παρακολουθούσαν σταθερά, έστω και για 1’ στο σύνολο του κοινού, κατά μέσο όρο περίπου 1.540.000 τηλεθεατές, ενώ σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, από την έναρξη της σεζόν, η «Μάγισσα» ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, όμως, και στα Social Media. Στο Χ (Twitter), το hashtag #Magissa βρισκόταν σε κάθε επεισόδιο στις πρώτες θέσεις των trends, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς, αλλά και για πολλές ώρες μετά, ενώ στα official account της «Μάγισσας» 4.000.000 μοναδικοί χρήστες είδαν σχετικό περιεχόμενο.

Αποχαιρετώντας τη «Μάγισσα», συναντάμε μια τελευταία φορά τους ήρωές της για να μάθουμε τι κρατάνε από το δικό τους ταξίδι:

Λασκαραίοι: 

Γερακάρηδες:

Ήρωες από τους πύργους:

Η δυνατή ιστορία της «Μάγισσας» έφτασε στο τέλος της. Τίποτα, όμως δεν τελειώνει αν δεν ξεφυλλίσεις την πρώτη σελίδα, αν δεν ξετυλίξεις το νήμα από την αρχή.

Και η αρχή έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 με τη «Μάγισσα, φλεγόμενη καρδιά».

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακά εφέ, πειρατές και μία… Μάγισσα – Αυτή είναι η νέα σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

Πολυτελή ρολόγια: Εντυπωσιακό ροζ χρυσό με πράσινο καντράν η νέα τάση της μόδας

Μεγάλη δωρεά Σπύρου Λάτση για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Δήλωση πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Στον αέρα η «Οδύσσεια» του Έλον Μασκ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 7 λεπτά της ΑΙ ταινίας (video)
Οι σχέσεις Λιόλιου με τα ΜΜΕ, γιατί έφυγε η Κοζάκου από τη Eurovision, η άνοδος του Σκάι και της… Φλυτζάνη, το θρίλερ με το «Ντιμπέιτ» και το δείπνο του Κυριακού
Champions League: Ο τηλεοπτικός πόλεμος έως 150 εκατ. ευρώ με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού, Αλαφούζο και ξένους κολοσσούς
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Η «καφκική ιστορία» του ΣΚΑΪ, η δικαστική ήττα και η δεύτερη πράξη στο Εφετείο
Οι αλλαγές κορυφής σε ΕΡΤ-Wide Media, που θα πάει ο Κανάκης, στην ΑΑΔΕ τα τέλη της ΕΡΤ, νέα εξαγορά Κυριακού και η μεγάλη μάχη για το Champions League